День відкритих дверей у Національному університеті цивільного захисту України

21 жовтня 2017 року учні 11-А класу разом з класним керівником Котенко В.О. відвідали день відкритих дверей у Національному університеті цивільного захисту України . На навчально-спортивному комплексі університету випускники ознайомились із презентаціями та досягненнями факультетів і науково-дослідних лабораторій навчального закладу, із виставкою навчально-методичної літератури для абітурієнтів. Присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію від представників презентаційно-консультативного пункту та безпосередньо науково-педагогічних працівників кафедр щодо питань вступу до навчального закладу та реєстрації майбутніх абітурієнтів за спеціальностями «Цивільний захист», «Хімічна технологія», «Психологія», «Пожежна безпека», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Охорона праці».

Майбутні абітурієнти ознайомились зі славетною історією одного із найстаріших в Україні вишу пожежно-рятувального профілю, який у 2018 році святкуватиме своє 90-річчя, традиціями університету, його випускниками, навчально-матеріальною базою, умовами вступу та навчання. Також потрапили до сучасно обладнаних навчальних аудиторій і дослідних лабораторій, мультимедійних кабінетів, укомплектованих бібліотек. У клубі університету для присутніх було презентовано фільм про життєдіяльність НУЦЗУ, а також відбулася зустріч гостей із керівництвом навчального закладу.
Серед питань, які хвилювали батьків майбутніх абітурієнтів, були перелік конкурсних предметів ЗНО на бюджетну та контрактну форму навчання, відповідність якості освіти європейським стандартам та можливість стажування за кордоном.
Потім автобусами гості, у тому числі учні 11-А класу, дістались до навчально-тренувального полігону університету по вулиці Баварській, 7. Вони стали очевидцями показових занять майбутніх рятувальників із відпрацювання вправ щодо організації розмінування території від вибухонебезпечних предметів; ліквідації наслідків хімічної аварії; транспортування постраждалих в умовах складного рельєфу та під час подолання водних перешкод; проведення саморятування з 4-го поверху пожежної навчальної вежі.

Кiлькiсть переглядiв: 128